Menu
Zatvori

Pravila o zaštiti privatnosti

Posljednji put ažurirano 9. listopada 2020.

Pravila o zaštiti privatnosti i osobnih podataka

Zaštita privatnosti i sigurnost osobnih podataka vrlo su važne društvu SESVANDERHAVE NV/SA (u daljnjem tekstu „SESVANDERHAVE“). S osobnim podacima postupamo u skladu s odredbama belgijskog Zakona o zaštiti osobnih podataka (the Belgian Personal Data Protection Act, Wet betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, Loi relative à la protection des personnes physiques à l'égard des traitements de données à caractère personnel – 30. srpnja 2018.), Općom uredbom o zaštiti podataka iz 2016. (GDPR-om, General Data Protection Regulation) i odredbama ostalih primjenjivih zakona, propisa i pravila. Društvo SESVANDERHAVE može povremeno mijenjati i nadopunjavati Pravila o zaštiti privatnosti. Na ovom web-mjestu uvijek možete pronaći najnoviju inačicu ovih Pravila o zaštiti privatnosti.

Tko je odgovoran za obradu vaših osobnih podataka?

Društvo SESVanderhave sa sjedištem na adresi 3300, Tienen, Industriepark 15, matični broj društva 0431.431.749, broj telefona +32 16 80 82 11, voditelj je obrade vaših osobnih podataka definiranih u nastavku.

Koje podatke prikupljamo i u koju svrhu prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo vaše podatke?

Prije svega, možemo potvrditi da posjećivanjem našeg web-mjesta www.sesvanderhave.com i/ili www.eshop.sesvanderhave.com ne otkrivate svoj identitet, nego samo neke podatke kao što je, između ostalog, vaš pružatelj internetskih usluga.

U nastavku možete saznati koje sve radnje obrade vršimo.

  • Ako nam pošaljete poruku e-pošte, upotrijebit ćemo osobne podatke (primjerice, ime i prezime, adresu, telefonski broj itd.) koje nam otkrijete u svrhu odgovaranja na vaša pitanja ili napomene i u svrhu obrade vaših narudžbi ili izvršavanja ugovora, i to na osnovi potrebe za poduzimanjem predugovornih mjera.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše osobne podatke čuvamo do 10 godina nakon što postanete neaktivni kao kontakt.

  • Ako se prijavite za primanje biltena ili pozivnica za događaje našeg društva, primjerice, pomoću obrasca na našem web-mjestu www.sesvanderhave.com, upotrijebit ćemo vaše osobne podatke (ime i adresu e-pošte) kako bismo vam poslali traženu obavijest, i to na osnovi izvršavanja dogovora s vama, a posebice u pogledu vaše pretplate na naše biltene ili događaje.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše osobne podatke čuvamo do 10 godina nakon što postanete neaktivni kao kontakt.

  • U okviru našeg poslovnog odnosa s vama također vam možemo na vlastitu inicijativu poslati biltene ili pozivnice, na primjer, u promidžbene svrhe, i to na temelju potrebe za promicanjem našeg legitimnog interesa. Naš legitimni interes jest da vi kao klijent dobijete bolju uslugu od nas, i to na način da vas redovito informiramo o našim aktivnostima i proizvodima. Ako ne želite primati ove biltene i pozivnice, to uvijek možete odbiti.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše osobne podatke čuvamo do 10 godina nakon što postanete neaktivni kao kontakt (osim ako to odbijete).

  • Prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke (ime i prezime, adresu, adresu e-pošte, društvo za koje radite, telefonski broj) kako bismo upravljali vašom registracijom u svojstvu korisnika internetske trgovine. Obrada vaših osobnih podataka neophodna je za izvršavanje dogovora s vama. Obrada vaših osobnih podataka potrebna je kako biste se registrirali kao korisnik internetske trgovine, u suprotnom neće biti moguće upravljati vašom registracijom.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše osobne podatke čuvamo dok ne izbrišete svoj račun ili do deset godina nakon što postanete neaktivni.

  • Osobne podatke (ime i prezime, adresu, adresu e-pošte, društvo za koje radite, podatke o narudžbi, podatke za plaćanje, broj klijenta, PDV identifikacijski broj ili registracijski broj društva (CVR), telefonski broj) možemo prikupljati i obrađivati u svrhe vezane uz pružanje naših usluga, primjerice, ako proizvode naručite putem našeg web-mjesta ili bilo koje od naših internetskih trgovina, i to na osnovi izvršavanja dogovora s vama.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše osobne podatke čuvamo do 10 godina nakon pružanja usluge, npr. narudžbe.

  • Naposljetku, ako se prijavljujete za posao ili šaljete životopis putem našeg web-mjesta, vaši će se osobni podaci obraditi kako bi se ocijenila vaša prijava u okviru poduzimanja predugovornih mjera i kako bi se izradio popis kandidata za radna mjesta na osnovi potrebe za brigom o našem legitimnom interesu. Naš se legitimni interes sastoji od toga da vas naknadno kontaktiramo vezano uz mogućnost zapošljavanja ako trenutačno nema otvorenih radnih mjesta. Ako ne želite primati ove obavijesti u vezi sa zapošljavanjem, uvijek to možete odbiti.

Razdoblje čuvanja podataka: Vaše osobne podatke čuvamo do najviše 10 godina nakon prijave.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su apsolutno nužni vezano uz gore navedene aktivnosti.

Prijenos vaših osobnih podataka

Osobne podatke možemo obrađivati mi ili bilo koje od naših povezanih društava, i to unutar i izvan EU-a i u gore navedene svrhe. Budući da neke od zemalja izvan Europske unije ne nude razinu zaštite osobnih podataka koja je slična razini zaštite u Europskoj uniji, dogovorili smo ugovorne zaštitne mjere u skladu s europskom Općom uredbom o zaštiti podataka iz 2016. Vaši se podaci neće prosljeđivati trećim stranama izvan Grupe SESVANDERHAVE osim radi pružanja naših usluga i u vezi s time. Osobni podaci mogu se također prenijeti trećim stranama izvan Grupe SESVANDERHAVE i trećim stranama u zemljama izvan Europske unije kad je to potrebno, u kojem ćemo slučaju dogovoriti gore navedene ugovorne zaštitne mjere.

Vaša prava

Imate nekoliko prava:

  • Uvijek imate pravo pristupa svojim osobnim podacima.
  • Uvijek imate pravo ispravka svojih osobnih podataka.
  • Imate pravo brisanja svojih osobnih podataka.
  • Imate pravo ograničavanja obrade osobnih podataka koji se odnose na vas.
  • Imate pravo odbiti obradu svojih osobnih podataka.
  • Uvijek imate pravo povlačenja suglasnosti ako se obrada vaših osobnih podataka temelji na vašoj suglasnosti.
  • Uvijek imate pravo odbiti obradu svojih osobnih podataka u promidžbene svrhe.
  • Imate pravo na prenosivost podataka.

Zahtjeve u navedenu svrhu možete poslati na adresu SESVANDERHAVE N.V., FOA Privacy, Industriepark Soldatenplein Zona 2 br. 15, 3300 Tienen, BELGIJA ili na adresu e-pošte privacy@sesvanderhave.com.

Uvijek imate pravo podnošenja prigovora nadležnom tijelu područja u kojem živite. Za Belgiju je to:

Nadležno tijelo za zaštitu podataka
Drukpersstraat 35 - Rue de la Presse 35
1000 Bruxelles
contact@apd-gba.be
Tel. +32 2 247 48 00.
https://www.dataprotectionauthority.be/
(https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)

Vanjske poveznice

Naše web-mjesto ponekad sadržava poveznice koje upućuju na web-mjesta trećih strana. Društvo SESVANDERHAVE nema nikakav utjecaj na sadržaj i dizajn web-mjesta vanjskih pružatelja usluga. Ova se Pravila o zaštiti privatnosti na njih ne odnose. Posjet tim poveznicama bit će na vašu osobnu odgovornost.

Sigurnost vaših podataka

Društvo SESVANDERHAVE poduzelo je primjerene tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka od gubitka ili od svakog oblika nezakonite obrade.